Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elle sarımsak doğramak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Bir diş sarımsağı, kabuklarını soymadan önce bir bıçakla hafifçe ezin 2. Bu, kabukların daha kolay çıkmasını sağlar 2.
- Sarımsak dişlerini parmaklarınızın ucunu kesmemek için parmaklarınızı kıvırarak kesme tahtasına bastırın 4.
- Bıçağı kullanarak sarımsağı uzunlamasına kesin 14.
- Parçaları tekrar toplayarak ayı pençesi tekniğini kullanarak küçük parçalara ayırın 1.
- Sarımsağı saat yönünde 90 derecelik bir açıyla çevirerek, boyunca doğrayarak daha küçük, küp benzeri parçalar elde edin 1.
- İnce bir kıyma elde edene kadar sallama tekniğini kullanarak sarımsağı doğrayın; baskın eliniz sapı tutarken, baskın olmayan eliniz bıçağın üstünde ileri geri sallanmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: