Buradasın
Ejder tatlısının püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ejder tatlısının püf noktaları şunlardır:
- Muhallebinin kıvamı: Kıvam, kullanılan irmiğin türüne göre değişebilir; daha iyi sonuç almak için nişasta eklenebilir 2.
- Kalıptan çıkarma: Kalıptan kolayca çıkması için muhallebi soğuduktan sonra kenarlarına hafifçe bastırarak ve kalıp ters çevrilerek çıkarılabilir 24.
- Sos ekleme: Meyve sosu, muhallebi soğuduktan sonra eklenmelidir 24.
- Alternatif soslar: Hazır meyve sosunun yanı sıra, dondurulmuş kırmızı meyveler veya tang/nazo gibi toz içecekler de kullanılabilir 25.
- Sunum: Tatlı, fıstık veya çilek dilimleri ile süslenerek servis edilebilir 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: