Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doğrama makası, genellikle sebze ve meyveleri doğramak için kullanılır ve tek bir kesişte malzemeyi 5 parçaya bölebilir 35.
Kullanım alanları:
- Taze yeşillikler ve baharatlar: Otlar, maydanoz, yeşil soğan gibi taze bitkileri doğramak için kullanılabilir 4.
- Sebzeler: Yeşil soğan, havuç, mantar gibi sebzelerin köklerini ve odunsu uçlarını kesmek için uygundur 4.
- Meyve: Ananas kabuğu, çilek tepesi gibi dış yüzey parçalarını temizlemek veya üzümü küçük salkımlara ayırmak için kullanılabilir 4.
- Unlu mamüller: Pizza, foccacia, yuvarlak ekmek gibi ürünleri dilimlemek veya lavaş, krep kesmek için kullanılabilir 4.
- Yiyecek hazırlama: Yufka, makarna, suşi sarması gibi yiyecekleri düzgün bir şekilde kesmek için faydalıdır 4.
Kullanım önerileri:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: