Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doğal keçiboynuzu özünün gerçek olup olmadığını anlamak için şu yöntemlere başvurulabilir:
- Kıvam ve Karışım: Su döküldüğünde pekmezle su iyice karışıyorsa ve renk suya geçiyorsa, bu pekmezin kaliteli ve organik olduğunu gösterir 14. Eğer pekmez bardağın altında kalıyorsa, organik ve gerçek bir pekmez değildir 14.
- Üretim Yöntemi: Doğal keçiboynuzu özü, soğuk sıkım yöntemiyle üretilir ve bu sayede besin değerlerini daha yüksek oranda korur 25.
- Tat ve Aroma: Tatlı ve hafif karamel benzeri bir aromaya sahip olmalıdır 2. Yapay koku veya kimyasal koku içermemelidir 4.
Ayrıca, güvenilir markalardan ve organik sertifikalı ürünler tercih etmek de doğal keçiboynuzu özü temin etmede yardımcı olabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: