Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dafni'de "ateş başı" konseptinde çeşitli et, balık ve sebze yemekleri sunulmaktadır 12. Menüdeki bazı seçenekler şunlardır:
- Soğuklar: Gavurdağı salatası, havuç tarator, muhammara, atom, vişneli humus, fette, babagannuş 12.
- Sıcaklar: Haşlama içli köfte, tuzlu taş kadayıf, tereyağlı karides, tereyağlı yaprak ciğer tava, beyin tempura 12.
- Taş fırından: Kıymalı kuşgözü, ıspanaklı kuşgözü, uykuluk kavurmalı açık ekmek, mantar&peynirli açık ekmek, Hatay kağıt kebabı 1.
- Ateşten etler: Ciğer şiş, kuzu küşleme, yağlı kara, tavuk kanat 2.
- Tatlılar: Taş kadayıf, tahin brûlée, acılı çikolata mus 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: