Koslov (Coleslaw) salatası yapımı için gerekli malzemeler: 1/4 adet beyaz lahana; 2-3 adet havuç; 1 adet kuru soğan; 2 diş sarımsak; 100 g süzme yoğurt; 150 g Pınar Mayonez; 10 g Pınar Dijon Hardal; 10 g üzüm sirkesi; 10 g toz şeker; tuz; beyaz biber. Yapılışı: 1. Lahanayı hasar görmüş yapraklarından ve göbek bölgesinde bulunan sert kısmından ayırın, mümkün olduğunca ince olacak şekilde doğrayın. 2. Havuçları yıkayıp kabuklarını soyun ve rendenin kalın tarafıyla uzunlamasına rendeleyin. 3. Soğanı ince ince piyazlık doğrayın, bir tutam tuz ile güzelce ovarak yumuşamalarını sağlayın. 4. Sarımsakların kabuklarını soyup rendeleyin. 5. Tüm sebzeleri geniş bir karıştırma kabına alın. 6. Ayrı bir kapta; süzme yoğurt, mayonez, dijon hardal, üzüm sirkesi, toz şeker, tuz ve beyaz biberi pürüzsüz olana kadar çırpın. 7. Hazır olan sosu sebzelerin üzerine dökün ve tüm malzemeleri birbiriyle özleşene kadar karıştırın. Alternatif bir tarif: 7 yemek kaşığı mayonez; 1 adet limon; 1 tatlı kaşığı toz şeker; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 tatlı kaşığı üzüm sirkesi. Yapılışı: 1. Göbek kısmında yer alan sert bölümü çıkardığınız beyaz lahanayı ince ince kıyın. 2. Kabuğunu soyduğunuz havuçları, lahanalarla eş olacak şekilde uzun ince parçalar halinde doğrayın ya da rendenin iri kısmıyla rendeleyin. 3. Kuru soğanı rendenin ince kısmıyla rendeledikten sonra doğramış olduğunuz tüm malzemeyi derin bir kaseye alın. 4. Sos için; küçük bir kasede üzüm sirkesi, limon suyu, tuz ve toz şekeri küçük bir çırpıcı yardımıyla karıştırın. 5. Salataya asıl tat ve kıvamını verecek olan mayonezi kattıktan sonra sosu güzelce