Buradasın
Çörekotunu toz haline getirmek için hangi değirmen kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çörek otunu toz haline getirmek için aşağıdaki değirmenler kullanılabilir:
- FANTOM Tarihi Prinç Çörek Otu, Keten vb. Yağlı Tohum El Değirmeni 1. Yüksek kaliteli pirinçten üretilmiş olan bu değirmen, çörek otu gibi yağlı tohumları ince toz haline getirmek için uygundur 1.
- Sözen Keten Tohumu Çörekotu Değirmeni 24. Dışı sarı pirinç, iç makina ve kol kısmı sert demir malzemeden imal edilmiştir 2.
- Baharat öğütücüsü veya mutfak robotu 3. Küçük miktarlar için ideal olup daha homojen bir toz elde etmeyi sağlar 3.
- Mortar ve pestle (havanda ezme aleti) 3. Geleneksel bir yöntemdir ve tohumların besin değerini koruyarak öğütülmesine yardımcı olur 3.
Ayrıca, kahve değirmeni, elektrikli kahve öğütücüsü veya karabiber değirmeni de kullanılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: