Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Château Kalpak şarabı, Tekirdağ'daki bağlarda üretilen, sek kırmızı bir şaraptır 1. Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Petit Verdot üzümlerinin kupajı ile yapılır 14.
Özellikleri:
- Alkol oranı: 15 derece 14.
- Ödüller: AWC Viyana yarışmasından altın madalya, IWSC 2023'ten ise altın madalya almıştır 14.
- Tadım notları: Koyu bordo renkli, olgun kırmızı meyve, meşe, vanilya, çikolata ve deri aromaları içerir 14. Gövdeli, güçlü ama olgun ve esnek tanenlere sahiptir 1.
- Servis önerisi: Dinlendirilmiş etler, soslu biftekler ve av etleri ile birlikte yudumlanmalıdır 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: