Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Catering'in amacı, etkinlik veya organizasyonlarda yemek ihtiyacını profesyonel bir şekilde karşılamaktır 34.
Bu hizmetin diğer amaçları şunlardır:
- Zaman ve iş gücü tasarrufu sağlamak 4. Yemek hazırlama, alışveriş, mutfak yönetimi ve temizlik gibi süreçleri dış kaynakla çözerek zaman ve insan kaynağı verimliliğini artırmak 4.
- Hijyenik ve güvenilir yemek üretimi sunmak 4. Yemekleri hijyen kurallarına uygun şekilde üretmek ve gıda güvenliği yönetmeliklerine göre servis etmek 4.
- Beslenme kalitesini yükseltmek 4. Menülerin besin değeri açısından dengeli ve sağlıklı olmasını sağlamak 4.
- Özel ihtiyaçlara göre menü sunmak 4. Vejetaryen, vegan, diyabetik veya glutensiz gibi özel beslenme gereksinimlerine uygun menüler hazırlamak 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: