Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çatal, kaşık ve bıçak düzenleyici, kaşık, çatal ve bıçakların birbirine karışmasını önleyecek şekilde tasarlanmalıdır 2.
Düzenleyici için bazı öneriler:
- Çekmece içi düzenleyici kullanılabilir 2. Bu tür düzenleyiciler, her çekmece ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır 2.
- 7 bölmeli metal düzenleyici tercih edilebilir 2. Bu tür düzenleyiciler, kullanıcının kendi düzenine göre ayarlamasına olanak tanır 2.
- Askılı sepet düzenleyici kullanılabilir 2. Tezgah üzerindeki ürünleri duvara asarak düzenli bir görünüm sağlar ve kullanım alanını artırır 2.
Çatal, kaşık ve bıçakların masa düzeninde yerleştirilmesi ise şu şekilde olmalıdır:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: