Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çatal, kaşık ve bıçak düzenleyici şu şekilde olmalıdır:
- Çatal Dizimi: Yemek çatalı tabağın sol tarafındaki ilk çatal olmalıdır 12. Salata çatalı hemen yanında, tatlı çatalı ise tabağın üst kısmında orta sırada yer alır 1.
- Kaşık Dizimi: Tabağın sağ tarafında bir yemek kaşığı ve bir çay kaşığı bulunur 1. Yemek kaşığı son sırada, çay kaşığı ise ortadadır 1.
- Bıçak Dizimi: Yemek bıçakları tabağın sağ tarafına yerleştirilmelidir 12. Tatlı bıçakları ise tabağın üst kısmındaki ilk sırada olmalıdır 1.
Ayrıca, bardaklar sağ üst köşeye, bıçakların üzerine; peçete ise tabağın soluna veya üzerine konulabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: