Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Carob yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Kakao tozu 15. Carob ile benzer bir lezzet sunar ve çoğu tarifte 1:1 oranında kullanılabilir 15.
- Dutch-processed kakao 1. Daha hafif bir tada sahiptir 1.
- Siyah kakao tozu 1. Daha yoğun bir lezzet sağlar 1.
- Mesquite tozu 1. Doğal olarak tatlı bir karamel aroması sunar 1.
- Date tozu 1. Doğal tatlılık ve zengin bir lezzet katar 1.
- Lucuma tozu 1. Doğal tatlılık ve karamel ile akçaağaç benzeri notlar sunar 1.
- Maca tozu 1. Hafif bir fındık aroması ve doğal tatlılık sağlar 1.
- Tigernut unu 1. Doğal olarak tatlı ve cevizli bir lezzet sunar, glütensiz ve kafeinsiz bir alternatiftir 1.
- Roasted chicory root (kavrulmuş hindiba kökü) tozu 1. Kafeinsiz, zengin bir kahve benzeri lezzet sunar 1.
- Dandelion root (karahindiba kökü) tozu 1. Kahve benzeri, hafif acı bir lezzet sunar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: