Buradasın
Bulgur böreğinin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bulgur böreğinin püf noktaları şunlardır:
- İç harcın pişirilmesi: Bulgurun piştiğinden emin olmak için iç harcı kavururken kısık ateşte ve kapağını kapalı tutarak pişirin 2.
- Yufkaların hazırlanması: Yufkaları yağlarken çok fazla yağ kullanmayın, fırça ile hafifçe sürün 2. Yufkaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin, yoksa yırtılabilir 2.
- Böreğin sarılması: Börekleri çok sıkı veya çok gevşek sarmayın, pişerken dağılabilir 2.
- Fırın ayarı: Fırın mutlaka önceden ısıtılmış olmalı ve fırından çıkardıktan sonra 10 dakika dinlendirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: