Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Biftek pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Etlerin Hazırlanması: Dana biftekleri oda sıcaklığına gelmesi için buzdolabından çıkardıktan sonra 30 dakika bekletin 5. Etleri dövmeyin 5.
- Tavanın Isıtılması: Teflon tavayı önceden ısıtın ve çok az sıvı yağ ekleyin 13.
- Mühürleme: Etleri tavaya alın ve her iki tarafını da 2-3 dakika yüksek ateşte kızartın, çevirirken çatal yerine maşa kullanın 3. Bu işlem, etin suyunun içeride kalmasını sağlar 5.
- Pişirme: Etlerin bulunduğu tavaya sıcak su ilave edin ve kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirin 1.
- Sos Hazırlığı: Bir kasede 1 çorba kaşığı salçayı 1 su bardağı sıcak suyla karıştırın, içine tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak kekik veya kimyon ekleyin 12.
- Servis: Etleri soğanları ile birlikte bir borcama koyun ve hazırladığınız sosu üzerine gezdirerek dökün 1. 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin ve sıcak olarak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: