Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boş bir buzdolabına şu ürünler konulabilir:
- Meyve ve sebzeler: Turunçgiller, ananas, ahududu, çilek, üzüm, karpuz ve vişne gibi meyveler ile yapraklı sebzeler, brokoli ve kereviz sebzelik çekmecesine yerleştirilebilir 1.
- Ekmek: Orijinal kese kağıdında ve kapalı bir şekilde, tezgahta veya mutfak dolabında saklanabilir 1.
- Kahve: Hava geçirmez bir kapta, mutfak dolabında saklanabilir 1.
- Patates, soğan ve sarımsak: Mutfak dolabında, birbirinden ayrı bir şekilde saklanmalıdır 1.
- Zeytinyağı: Serin bir dolapta veya buzdolabında, açıldıktan sonra 1, kapalıyken 2 sene kadar muhafaza edilebilir 1.
- Süt ürünleri: Peynir, yoğurt, krema gibi ürünler orta raflarda, daha uzun süre tazeliğini koruyacak şekilde saklanabilir 4.
- Pişmiş yemekler: Üst rafa yerleştirilerek, pişmemiş gıdalarla temas etmesi önlenebilir 4.
Ayrıca, buzdolabı çekmecelerine plastik saklama kapları yerleştirilerek daha fazla ürün saklanabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: