Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bolonez sosun püf noktaları şunlardır:
- Kıyma Seçimi: Az yağlı bir dana kıyma tercih edilmelidir 13.
- Sebzelerin Sıralanması: Çabuk pişen sebzeler (soğan, sarımsak) önce kavrulmalı, ardından havuç ve kıyma eklenmelidir 13.
- Domates Suyu: Sosun çok kuru olmasını engellemek için, domates suyu miktarını artırabilir veya doğrudan makarna haşlama suyunu ekleyebilirsiniz 13.
- Baharatlar: Taze fesleğen, tarçın ve taze çekilmiş karabiber gibi baharatlar sosun lezzetini artırır 13.
- Pişirme Süresi: Bolonez sos, kısık ateşte yavaş yavaş pişirilmelidir 13. Uzun sürede pişirecekseniz, su miktarını kontrol etmeyi unutmayın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: