• Buradasın

    Beylikdüzü'nde hangi balık yenir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A bustling seaside restaurant in Beylikdüzü with wooden tables laden with grilled fish, mezze plates, and fresh lemons, where smiling locals in casual attire enjoy a lively meal under a canopy with a view of the sparkling sea.
    Beylikdüzü'nde balık yiyebileceğiniz bazı popüler restoranlar şunlardır:
    1. Balıkçı Baba: Taze balık ve deniz ürünleri sunan, denize yakın konumda ve ferah bir atmosfere sahip bir mekan 1.
    2. Ege Balık Restoran: Geleneksel Ege mutfağının lezzetlerini sunan, taze deniz ürünleri ve zeytinyağlı mezeleri ile ünlü 1.
    3. Şehir Balıkçısı: Geniş açık alanı ve deniz manzarası eşliğinde ızgara çeşitleri ve deniz ürünleri sunan popüler bir mekan 1.
    4. İskender Balık: Taze balıklardan yapılan ızgara çeşitleri ve deniz ürünü tabakları sunan, geniş bir müşteri kitlesine hitap eden bir restoran 1.
    5. Yelken Balık Evi: Taze deniz ürünleri, ızgara çeşitleri ve enfes mezeleri ile uygun fiyatlı bir balık restoranı 1.
    Ayrıca, Karasu Grup Balıkçılık gibi yerlerden de taze balık ve deniz ürünleri temin edebilirsiniz 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hangi balık ne zaman yenmeli?

    Bazı balıkların yenilmesi gereken zamanlar: Palamut: Eylül başından Kasım ayı sonlarına kadar. Lüfer: Eylül ortasından Aralık ayı başına kadar. Çipura: Ağustos-Aralık ayları arası. Uskumru: Ekim ve Kasım ayları. Levrek: Şubat-Haziran ayları. Barbun: Temmuz ile Ekim ayları arası. Hamsi: Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat ayları. İstavrit: Kasım ve Mart ayları. Mezgit: Şubat-Haziran ayları. Kalkan: Şubat, Mart ve Nisan ayları. Balıkların üreme döngüleri ve göç yolları gibi faktörler, hangi balığın hangi mevsimde yenmesi gerektiğini belirler.