Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Banvit kök kanat pişirmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Marinasyon: Zeytinyağı, limon suyu, kıyılmış sarımsak, kırmızı toz biber, karabiber, tuz ve kekiği geniş bir kapta karıştırın 2. Banvit piliç kanatlarını bu karışımın içine koyup en az 30 dakika buzdolabında dinlendirin 2.
- Pişirme: Fırını 200 dereceye ısıtın 2. Yağlı kağıt serili tepsiye kanatları dizin ve 30-35 dakika pişirin 2. Yüzeyi altın rengi alana kadar sık sık kontrol edin 2.
Alternatif bir yöntem:
- Hazırlık: Kanatların üzerine mısır unu serpip karıştırın, ardından yumurta akına ve ekmek kırığına bulayın 3. Sıvıyı iyice kızdırıp kanatları altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 3-4 dakika kızartın 3.
- Pişirme: Delikli kepçe ile kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağlarını süzün 3. Arzu edilirse acı sos ile birlikte sıcak servis yapın 3.
Pişirme yöntemleri kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: