Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balkanlar'da tüketilen bazı alkol türleri şunlardır:
- Rakija 123. Meyve (özellikle armut, erik veya üzüm) fermente edilerek üretilen bir içkidir 23.
- Şarap 13. Balkanlar, köklü bir bağcılık geleneğine sahiptir ve yerel üzüm çeşitleriyle özgün tatlarda şaraplar üretilir 13.
- Bira 13. Balkan ülkelerinde çeşitli yerel bira markaları bulunur 13.
- Boza 13. Fermente edilmiş mısır veya buğdaydan yapılan, düşük alkol oranına sahip tatlı bir içkidir 13.
- Jelovica 3. Orman meyvelerinden veya özel bitkilerden yapılan bir likördür 3.
- Mastika 13. Anason ve çeşitli otlarla tatlandırılan bir içkidir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: