Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bal, çeşitli yemeklerde kullanılabilir:
- Tatlılar: Ballı armut cipsleri, ballı çıtır badem, ballı cevizli kadayıf, ballı çilekli makaron, ballı kestaneli çıtır baklava 1.
- Ana yemekler: Ballı tavuk yemeği, ballı bonfile, ballı hardallı somon, bal ve zencefilli havuçlar, bal ve limonlu tavuk salatası 23.
- Atıştırmalıklar: Ballı susamlı fıstık, baharatlı ballı kavrulmuş yer fıstığı, ballı patlamış mısır 5.
- Soslar: Ballı hardal sosu, acı ekşi sos 4.
- Diğer yemekler: Ballı lokma tatlısı, ballı tarçınlı tereyağı, hurmalı ballı cheesecake 25.
Ayrıca, bal tavuk etini marine etmek için de kullanılabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: