Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aşçıların karşılaştığı bazı zorluklar şunlardır:
- Fiziksel güç 134. Uzun saatler ayakta çalışmak ve ağır mutfak eşyalarını kaldırmak gerekir 134.
- Yoğun tempo 4. Restoranların çalışma saatleri genellikle uzundur ve hızlı hareket etmek gerekir 4.
- Stres 4. Profesyonel mutfakta başarılı olmak için hızlı ve akılcı seçimler yapmak gerekir 4.
- Monoton işler 3. Başlangıçta kilo kilo patates soymak veya mantı doldurmak gibi yorucu ve monoton işler yapılabilir 3.
- Küçük yaralanmalar 3. Mutfakta kesici, delici ve yanıcı aletlerle çalışıldığı için küçük yaralanmalar olağan kabul edilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: