Etli arapsaçı yemeği yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 1 kg arapsaçı otu - 500 gram tavuk veya kuzu eti - 1 orta boy soğan - ¾ çay bardağı sıvı yağ - 2 yemek kaşığı un - 1 yumurta sarısı - 1 limonun suyu - Tuz Hazırlanışı: 1. Arapsaçı otunun taze kısımları alındıktan sonra bir parmak uzunluğunda doğranır. 2. Et kuşbaşı doğranır ve soğanlar yemeklik kıyılır. 3. Et, soğan ve un sıvı yağ ile düdüklü tencerenin içinde kavrulur. 4. Temizlenen arapsaçı da eklenir. 5. 4 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı kadar tuz ilave edilir. 6. Başka bir kapta yumurta sarısı, limon suyu ve sıcak yemeğin suyundan 1-2 kaşık alınarak iyice çırpılır. 7. Tencereye ilave edilir ve bir taşım daha kaynatılır. 8. Yemek sıcak olarak servis edilir.