Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
AÖF 2 yıllık aşçılık önlisans programını başarı ile tamamlayan mezunlar, turizm endüstrisinde çeşitli alanlarda çalışma imkanına sahiptir 12:
- Konaklama işletmeleri: Mutfak ve servis birimlerinde görev alabilirler 12.
- Yiyecek-içecek işletmeleri: Restoranlar, kafeler, lokantalar ve gıda işletmelerinde çalışabilirler 124.
- Banket ve endüstriyel yemek hazırlama: Endüstriyel yemek hazırlama şirketlerinde ve catering hizmetlerinde görev alabilirler 12.
- Özel ve devlet kurumları: Mutfak ve yiyecek-içecek ile ilgili birimlerde çalışma imkanı bulunmaktadır 12.
Ayrıca, KPSS puanı ile kamu kurumlarına aşçı unvanıyla atanma şansı da mevcuttur 4.
İş imkanları, mezunların yeteneklerine, deneyimlerine ve tercihlerine göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: