Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Airfryer'da antrikot pişirirken zeytinyağı kullanılabilir 12. Ayrıca, etin daha lezzetli olması için tereyağı da eklenebilir 24.
Malzemeler:
- 500 gram antrikot 2;
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2;
- 2 yemek kaşığı tereyağı 2;
- 1 çay kaşığı karabiber 2;
- 2 diş sarımsak 2;
- 1 tutam biberiye 2;
- 1 tatlı kaşığı tuz 2.
Hazırlanışı:
- Rendelenmiş sarımsak, biberiye, karabiber, zeytinyağı ve tuzu antrikotun her yerine eşit bir şekilde sürün 2.
- Hazırladığınız karışımı streç film ile kaplayın ve buzdolabında dinlenmeye bırakın 2.
- Dinlendirdiğiniz etleri airfryer haznesine yerleştirin ve üzerine tereyağı ekleyin 2.
- Makineyi et pişirme modunda 10 dakika arkalı önlü olacak şekilde pişirin 2.
Pişirme süresi, bireylerin damak zevkine ve kişisel tercihlerine göre değişiklik gösterebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: