Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Altın günlerinde ikram edilebilecek bazı lezzetler:
- Kısır 12. İnce bulgur, nar ekşisi, domates salçası, baharatlar ve doğranmış yeşilliklerle hazırlanan popüler bir meze ve salatadır 2.
- Zeytinyağlı yaprak sarma 12. Pirinç, doğranmış soğan, çam fıstığı, kuru üzüm ve baharatlarla doldurulan yapraklardan yapılır 2.
- Börek 12. Genellikle hazır yufka ile yapılan, çeşitli iç malzemelerle hazırlanan bir ikram seçeneğidir 2.
- Patates salatası 2. Patates, hardal, pul biber veya zeytinle zenginleştirilebilen hafif ve lezzetli bir mezedir 2.
- Mercimek köftesi 2. Kırmızı mercimek, ince bulgur, soğan, salça ve baharatlarla hazırlanan sağlıklı bir yemektir 2.
Ayrıca, susamlı halka kurabiyeler, avokado püreli somon fümeli kanepeler, trüf çikolatalar gibi farklı lezzetler de altın günü menülerinde yer alabilir 1.
Altın günü ikramları, ev sahibinin yaratıcılığına ve misafirlerin zevklerine göre çeşitlilik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: