Buradasın
Samixir köpüklü ayran makinesi nasıl çalışır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Samixir köpüklü ayran makinesi, ayranın soğutulması ve dağıtılması için özel olarak tasarlanmış bir sistemdir 3. Çalışma prensibi şu şekildedir:
- Soğutma: Geniş soğutma tabanı sayesinde içecekler hızlı ve eşit şekilde soğur 13.
- Karıştırma: Yavaş çalışan manyetik paletli karıştırma sistemi, ayranın kıvamını ve lezzetini korur, hazne içinde köpük oluşumunu engeller 3.
- Ayran Dağıtımı: Geliştirilmiş özel musluk sistemi sayesinde ayran, bardağa dökülürken köpürtülür 13.
- Enerji Tasarrufu: Shaft palet sistemi, homojen bir karışım oluşturarak %50'ye varan enerji tasarrufu sağlar 13.
- Temizlik ve Hijyen: İçecekle temas eden tüm parçalara kolayca ulaşılır ve hızlı bir şekilde temizlenebilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: