Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Meyve suyu çıkaran tambur, aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Malzeme Kalitesi: Tambur, paslanmaz çelik gibi dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır 3.
- Kesici Bıçaklar ve Elekler: Tambur, meyvenin parçalanmasını sağlayan kesici bıçaklar ve eleklere sahip olmalıdır 1. Bu bıçaklar ve elekler, çalışırken dış kapağı kapalı halde tutulmalıdır 1.
- Uyarı ve Durdurma Sistemleri: Makinenin üzerinde sıcak olduğunu belirten uyarı işaretleri ve kolay ulaşılabilir, Türkçe işaretli acil durdurma düğmesi bulunmalıdır 13.
- Temizlik ve Bakım: Temizlik ve bakım esnasında tambur durdurulmalı, makineye gelen elektrik kesilmeli ve makinenin bakımda olduğuna dair uyarıcı işaret konulmalıdır 1.
- Kontrol ve İzleme: Makinelerin ve koruyucularının çalışma şartlarına bağlı olarak, çalışmaya başlamadan önce ve düzenli aralıklarla uzman kişiler tarafından kontrolü yapılmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: