• Buradasın

    Giresun Teknik Elemanlar Derneğini kim kurdu?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Giresun Teknik Elemanlar Derneği'nin kim tarafından kurulduğu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Giresun'da faaliyet gösteren bazı teknik elemanlar dernekleri şunlardır:
    • Giresun Teknik Elemanlar Derneği 1. Dernek başkanı Hüseyin Külekçi'dir 1.
    • Giresun Teknik Elemanlar Gelişim Derneği (TEGDER) 34. Dernek başkanı Fatih Özdemir'dir 3.
    • Teknik Elemanlar Derneği 5. Adres: Sultan Selim Mah. Arifbey Cad. Yamaklar İşh. K:4 Giresun Merkez, Giresun 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Dernekler ne iş yapar?

    Dernekler, belirli ve ortak bir amacı gerçekleştirmek üzere insanların bir araya geldiği tüzel kişilerdir. Derneklerin bazı faaliyetleri: Sosyal, kültürel, eğitimsel veya hayırsever amaçlar. Toplumsal sorunlara çözüm üretmek. Ticari faaliyetler. Dernekler, üyelerinin ortak çıkarlarını korumak, çözüm önerileri sunmak ve toplumda adaletin, eşitliğin, demokrasinin ve insan haklarının korunması için de çalışırlar. Derneklerin çalışma ve işleyiş prensiplerini düzenleyen kanuna dernekler kanunu adı verilir.

    Teknik elemanlar derneğine kimler üye olabilir?

    Teknik Elemanlar Derneği'ne (TEKDER) üye olabilecek kişiler: Kamu kuruluşlarında, özel kuruluşlarda veya serbest olarak mimar, mühendis, teknisyen ve tekniker sıfatıyla çalışan kişiler. Mesleki ve manevi değerlere önem veren, geleneksel Türk örf ve adetlerine göre yaşayan kişiler. Teknik konuların incelenmesi, araştırılması ve ortak çalışma yapılması gereken mesleklerden (avukat, müfettiş, denetçi, mali müşavir, doktor vb.) olanlar. Üyelik için gerekli koşullar: Fiil ehliyetine sahip olmak. Derneğin amaç ve ilkelerini benimsemek ve bu doğrultuda çalışmayı kabul etmek. Mevzuatın öngördüğü koşulları taşımak. Yabancı gerçek kişilerin üye olabilmesi için Türkiye’de yerleşme hakkına sahip olması gerekir.