• Buradasın

    Evobuluda hangi modüller var?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evobulut yazılımında aşağıdaki modüller bulunmaktadır:
    1. CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi): Müşteri bilgilerini toplama, analiz etme ve pazarlama stratejileri geliştirme 12.
    2. Ön Muhasebe: Stok, cari, fatura takibi 1.
    3. Satış: Satış süreçlerini takip etme, teklif ve sipariş yönetimi 1.
    4. ERP: Satış bulut ve üretim yönetimi 1.
    5. E-Fatura ve E-Arşiv: Elektronik fatura işlemleri 3.
    6. Pazaryeri Entegrasyonu: Hepsiburada, Trendyol, n11 gibi platformlarla entegrasyon 1.
    7. Doküman Yönetimi: Belgeleri dijital ortamda saklama ve organize etme 3.
    8. Mobil Uygulama: IOS ve Android cihazlar için mobil uygulamalar 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    Modül nedir?

    Modül kelimesi farklı alanlarda çeşitli anlamlara gelebilir: 1. Matematik: Doğrusal cebirde, bir vektörün büyüklüğü veya karmaşık sayılarda bir sayının mutlak değer karesi. 2. Soyut Cebir: Yöney uzaylarının genelleştirilmesi. 3. Fizik: Herhangi bir mekanik özelliği belirten katsayı. 4. Uzay: Bir uzay taşıtının bütün yapısı içinde yer alan bağımsız bölüm, parça. 5. Mimarlık: Bir yapının çeşitli bölümleri arasında orantıyı sağlamak için kullanılan ölçü birimi. Ayrıca, "modülo" işlemi ve "modülerlik" kavramları da bulunmaktadır.

    Evobulut ne iş yapar?

    Evobulut, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerini yönetmek için bulut tabanlı bir yazılım çözümü sunar. Başlıca işlevleri şunlardır: CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi): Müşteri bilgilerini takip etme, iletişim kanallarını yönetme ve satış süreçlerini izleme. Ön Muhasebe: Stok, cari, fatura ve cari hesap takibi. Satış Yönetimi: Teklif hazırlama, sipariş ve irsaliye yönetimi, hızlı fatura oluşturma. Entegrasyon: Banka, e-fatura, e-arşiv gibi çeşitli sistemlerle entegrasyon sağlama. Ayrıca, sektöre özel çözümler sunarak sağlık, hukuk ve inşaat gibi alanlarda da hizmet verir.

    Modüller ve modüller arası ilişki nedir?

    Modüller, yazılımın bir veya daha fazla rutin işlemini içeren parçalardır. Modüller arası ilişkiler ise şu şekilde tanımlanabilir: 1. Ayrıştırma (Decomposition): Modüller arası içerme işleminin belirlenmesi ve gerekli modüllerin ayrıştırılması. 2. Kullanım (Uses): Modüller arasındaki işlevsel bağımlılık ilişkilerinin tanımlanması ve gösterimi. 3. Genelleştirme (Generalization): Özelleştirme işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve ilişkilerin gösterilmesi. 4. Katmanlar (Layers): "Kullanabilme" izninin tanımlanması ve bu sayede farklı görünümlerin birbirleri arasındaki seviyelerin gösterimi.

    Evobuluta tasarım nasıl yapılır?

    Evobulut'ta tasarım yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. Teklif Tasarımı: Teklif modülünden alınan veya verilen teklifi açtıktan sonra "İşlemler" menüsünden "Şablon Seçenekleri" seçilir. 2. Şablon Adı Girişi: Yeni şablonun adı girilir ve kaydedilir. 3. Tasarım Ekranı: "Göster" butonuna tıklanarak tasarım ekranına geçilir. 4. Başlık Ekleme: Sol taraftaki araç çubuğundaki "A" sembolüne tıklanarak başlık eklenir, başlık tasarımı içerisine gelip çift tıklanarak giriş sağlanır ve tasarımda yeri ayarlanır. 5. Yazı Tipi ve Rengi Değiştirme: Özellikler alanına gelerek "Yazı Tipi" kısmından yazı tipi, boyutu, kalın, italik, altı çizili olma durumu ve yazının hizalanması ayarlanır. 6. Resim Ekleme: Logonun olduğu alan seçilerek "Resim" alanına gelinir, resim kutucuğunun yanındaki (…) tıklanarak eklemek istenen resim seçilir, "Ölçülendirme" alanından resmin boyutu ve konumu ayarlanır. Ayrıca, satışla ilgili temel alanlar olan birim fiyat, miktar, stok adı ve kodu gibi alanlar da "Details" bandının içerisine eklenir.

    Modül ve alt modül nedir?

    Modül ve alt modül, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir: 1. Yazılım Geliştirmede: - Modül, başka bir modülün içinde yer alan ve daha büyük bir modülün parçası olan bir modüldür. - Alt modül, bir ana modülün bileşenlerinden biri olarak tanımlanır ve kodu yeniden kullanmak veya büyük bir modülü daha küçük parçalara bölmek için kullanılır. 2. SAP ERP Sistemlerinde: - Modül, SAP'nin kurumsal kaynak planlama çözümleri kapsamında, finansal işlemler, lojistik, üretim gibi çeşitli iş süreçlerini yöneten entegre modüllerden biridir. - Alt modül, belirli bir iş işlevini daha ayrıntılı olarak ele alan ve ana modülün bir alt kümesi olan modüldür.

    Modül çeşitleri nelerdir?

    Modül çeşitleri iki ana kategoriye ayrılır: hazır modüller ve kendi tanımladığımız modüller. Hazır modüller şunlardır: 1. Standart kütüphane modülleri: Python geliştiricileri tarafından yazılıp dile kaynaştırılmış modüller. 2. Üçüncü şahıs modülleri: Diğer Python geliştiricileri veya üçüncü şahıslar tarafından yazılmış kullanışlı modüller. Kendi tanımladığımız modüller ise, bizim oluşturduğumuz ve Python>lib klasörüne kaydedilerek tüm çalışmalara import edilen fonksiyon tanımlamalarıdır.