GS sarı kırmızı nasıl yapılır?
Galatasaray'ın sarı ve kırmızı renklerini kullanarak bir tasarım yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Pandispanya Hazırlığı: 4 yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı nişasta, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilin ve bir tutam tuzu karıştırarak pandispanya hamurunu hazırlayın. 2. Fırında Pişirme: Hamuru yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine döküp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. 3. Krema Hazırlığı: 2 su bardağı süt, 1 su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un ve 1 paket vanilini karıştırarak krema hazırlayın. 4. Renklendirme: Kremanın bir kısmını sarı, diğer kısmını kırmızı gıda boyası ile ayrı kaselerde renklendirin. 5. Pasta Montajı: Soğuyan pandispanyayı iki kat halinde kesin. İlk katı servis tabağına yerleştirip, sarı kremayı üzerine sürün. İkinci kat pandispanyayı koyup, kalan kırmızı kremayı tüm yüzeye ve kenarlarına yayın. 6. Dekorasyon: Pasta üzerinde sarı ve kırmızı şantiyi sıkma torbası ile Galatasaray logosu şeklinde sıkarak süsleyin. Bu tarif, Galatasaray temalı bir pasta yapmanıza yardımcı olacaktır.
GS sarı kırmızı nasıl yapılır?