Yapraklarda bulunan bazı vitaminler şunlardır: A Vitamini: Ispanak, brokoli, havuç, maydanoz gibi yeşil yapraklı sebzelerde bulunur. C Vitamini: Limon, portakal, mandalina, çilek, kuşburnu, domates, marul, yeşil biber gibi yapraklı sebzelerde bulunur. E Vitamini: Zeytin, avokado, fındık, ceviz, roka, maydanoz gibi yapraklı sebzelerde bulunur. B1 Vitamini (Tiamin): Tahıllar, yağlı tohumlar, karaciğer, böbrek, et, süt ve süt ürünleri gibi besinlerde bulunur. B2 Vitamini (Riboflavin): Karaciğer, et, süt ve süt ürünleri, yumurta, yeşil yapraklı sebzeler, tahıllar gibi besinlerde bulunur. B6 Vitamini: Yeşil yapraklı sebzeler, portakal, rezene, vişne, brokoli gibi besinlerde bulunur. B12 Vitamini: Karaciğer, balık, süt ve süt ürünleri gibi hayvansal besinlerde bulunur. Ayrıca, defne yaprağı da A, C, D, B6, B12 vitaminleri ile folik asit ve folat gibi vitaminler içerir.