Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
The Bow (Hwal), 60 yaşındaki bir adamın, küçükken himayesine aldığı bir kız çocuğuyla evlenmek için kızın 17. yaş gününe kadar beklemesini anlatır 12.
Filmde, yaşlı bir adamın, 6-7 yaşlarında küçük bir kız çocuğu bulup onu kendi isteğince yetiştirip hayallerinin gelini yapmak istemesi ve bu süreçte yaşanan olaylar işlenir 5.
Ayrıca, kızın güzelliği tekneye gelen erkekler tarafından fark edilince, yaşlı adamın bu adamları kızdan uzak tutmak için ok ve yay kullanması ve bir gençle yakınlaşmaları sonucu dengelerin bozulması da filmin konularındandır 34.
Kim Ki-duk'un yönettiği film, az söze dayalı, daha çok görüntüye, mimik ve tavırlara dayanan bir anlatım sunar 34.
Filmin yorumu izleyiciye göre değişebilir; bazıları yaşlı adamı tutkulu bir aşık olarak değerlendirirken, bazıları onu sapık olarak görebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: