• Buradasın

    Sinan Ateş iddianamesinde kimler var?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Sinan Ateş iddianamesinde yer alan şüpheliler şunlardır:
    1. Tetikçi: Eray Özyağcı 12.
    2. Azmettiriciler: Doğukan Çep ve Tolgahan Demirbaş 23.
    3. Diğer Şüpheliler: Vedat Balkaya, Suat Kurt, Zekeriya Asarkaya, Hakan Saraç, Ufuk Köktürk, Mehmet Yüce, Mustafa Uzunlar, Aşkın Mert Gelenbey, Murat Can Çolak, Osman Bayraktar, Caner Güney, Umut Ersoy, Çağlar Zorlu, Aytaç Ataç, Emre Yüksel, Serdar Öktem, Erdem Karadeniz, Alper Atay ve Mustafa Ensar Aykal 23.
    Ayrıca, iddianamede müşteki olarak Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve olay sırasında yanında bulunan Selman Bozkurt da yer almaktadır 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    Sinan Ateş davasında kimler ceza aldı?

    Sinan Ateş davasında şu kişiler ceza aldı: 1. Eray Özyağcı: "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası. 2. Vedat Balkaya: "Tasarlayarak kasten öldürme" ve Selman Bozkurt'a yönelik "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıl hapis cezası. 3. Suat Kurt: "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası. 4. Doğukan Çep: "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası. 5. Tolgahan Demirbaş: "Tasarlayarak öldürmeye azmettirme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası. Ayrıca, Mustafa Uzunlar 15 yıl hapis cezası, Aşkın Mert Gelenbey ve Murat Can Çolak ise 18'er yıl hapis cezası aldı.