• Buradasın

    Culotte kesim ne demek?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Culotte kesim, dizlerin biraz altında veya bilek hizasında sonlanan bir pantolon kesimidir 14.
    Fransızca "culotte" kelimesinden türetilmiştir ve "külot, pantolon, şort veya bir şeyin alt yarısı" anlamlarına gelir 35.
    Culotte pantolonlar, geniş kesimleri ve rahat yapılarıyla şıklık ve rahatlık arayanlar için ideal bir seçimdir 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Culot pantolon kimlere yakışır?

    Culotte pantolon, genellikle her vücut tipine uyum sağlayabilir. Kum saati vücut yapısı için, yüksek bel ve bol kesim, bu tarzı dengeleyerek şık bir görünüm sağlar. Dikdörtgen vücut yapısı için, belin belirgin olmaması durumunda, yüksek bel ve geniş paçalar beli daha belirgin hale getirebilir. Armut vücut tipi için, bol kesim ve yüksek bel, bacakların dikkat çekici olduğu bu vücut tipinde orantıyı sağlar. Boyu kısa olan kişilerin, daha uzun ve bileğe yakın boydaki culotte pantolon modellerini tercih etmeleri önerilir.

    Culotte pantolon ne zaman moda oldu?

    Culotte pantolon modası ilk olarak 1890'lı yılların sonlarında ortaya çıkmıştır.

    Culotte pantolon ne zaman giyilir?

    Culotte pantolonlar çeşitli ortamlarda ve mevsimlerde giyilebilir: Günlük yaşam: Tişört veya basic bluz ile kombinlenerek rahat ve şık bir görünüm elde edilebilir. Ofis stili: Düz bir renk seçilerek ve üzerine şık bir gömlek veya bluz eklenerek profesyonel bir görünüm sağlanabilir. Özel etkinlikler: Şık bir bluz veya gömlekle kombinlenip, altına stilettolar giyilerek akşam yemeği gibi özel etkinlikler için tercih edilebilir. Kış ayları: Kalın kazak, ceket veya kaban eklenerek soğuk havalarda da giyilebilir.

    Kesim çeşitleri nelerdir?

    Kesim çeşitleri farklı alanlarda kullanılmaktadır, örneğin: Mutfakta kullanılan kesim teknikleri: Jülyen: İnce uzun doğrama. Brunoise: Küçük küpler halinde doğrama. Mirepoix: Küp şeklinde doğrama. Paysanne: Bıçak sırtı kalınlığında, 1-2 cm. yüzeyinde doğrama. Vichy: Bıçak sırtı kalınlığında halkalar halinde doğrama. Matignon: Sos yapımında kullanılan, rastgele büyüklüklerde parçalar elde etme. Pırlanta kesim çeşitleri: Yuvarlak kesim: Işığı başarılı bir şekilde yansıtır. Markiz kesim: Düşük karatlı pırlantanın daha büyük görünmesini sağlar. Damla kesim: Pırlantanın ihtişamlı görünmesini sağlar. Yastık kesim: Kare ve yuvarlak kesimin birleşiminden oluşur. Deri kesiminde kullanılan yöntemler: Elde kesim: Sayayı oluşturan tüm parçaların kesim bıçağı ile kesilmesi. Preste kesim: Çelik pres bıçakları yardımıyla yapılan kesim. Bilgisayarlı kesim: Su jeti ile kesim: Lazer ile kesim.