Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boncuk ağdanın diğer ağda türlerinden bazı farkları şunlardır:
- Kullanım Şekli: Boncuk ağda, el ile kullanılan bir ağda yöntemidir 34. Sir ağda ise ağda bezi ile kullanılır 3.
- Acı Seviyesi: Boncuk ağda, geleneksel ağdalara göre daha az acı hissettirir 34.
- İçerik: Boncuk ağda, şeker içermediği için kıl köklerini beslemez 3. Sir ağdaların bir kısmında şeker içeriği bulunabilir 3.
- Uygulama Bölgesi: Boncuk ağda, daha ince deriye sahip bölgelerde ve küçük alanlarda (bikini bölgesi, koltuk altı, yüz) tercih edilir 4.
- Ekipman: Boncuk ağda, ağda ısıtıcısında ısıtıldığı için bir aparat yardımıyla sürülmelidir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: