Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boncuk ağdanın diğer ağda türlerinden farkları şunlardır:
- Uygulama Şekli: Boncuk ağda, bez kullanılmadan doğrudan cilde sürülür ve soğuduktan sonra çekilir 23.
- İçerik: Geleneksel ağdalar şeker, bal veya reçine bazlıyken, boncuk ağda daha çok doğal yağlar ve özel reçineler içerir 1.
- Tahriş ve Acı: Daha düşük sıcaklıkta eridiği için yanma riskini minimize eder ve cildin tahriş olmasını önler, ayrıca daha az acı hissi verir 12.
- Hijyen: Tek kullanımlık olması sayesinde bakteri oluşumu ve yayılma riski minimize edilir 1.
- Uzun Süreli Pürüzsüzlük: Tüyleri kökünden alarak uzun süreli pürüzsüzlük sağlar 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: