Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ağda için en iyi karışım, kişisel tercihlere ve cilt tipine göre değişiklik gösterebilir. Ancak, evde ağda yapmak için kullanılabilecek bazı karışımlar şunlardır:
- Şeker, bal ve limon suyu karışımı 24. Bir bardak toz şeker, bir bardak bal ve yarım bardak limon suyu orta ateşte karıştırılarak karamelize olana kadar pişirilir 24. Karışım, krep hamuru kıvamına gelene kadar karıştırılır 2.
- Esmer şekerli karışım 4. İki fincan esmer toz şeker, bir fincanın çeyreği su ve bir fincanın çeyreği limon suyu kısık ateşte pişirilerek tamamen eriyip kahverengine yakın bir tona gelene kadar karıştırılır 4.
- Ballı karışım 4. Bir su bardağı şeker, bir su bardağı bal, bir su bardağı koyu mısır şurubu ve bir limon geniş ağızlı ve ısıya dayanıklı bir kapta karıştırılıp şeker tamamen eriyene kadar pişirilir 4.
Ağda yapmadan önce cilt tipinize uygun yöntemi seçmek ve olası tahrişleri önlemek için bir uzmana danışmanız önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: