Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sakızı en iyi şişiren sakızlar, yumuşak ve esnek olanlardır 4.
Balon şişirmek için uygun sakızları seçerken şu özelliklere dikkat edilebilir:
- Taze sakız kullanımı 25. Bayat sakızlar, daha kuru ve çiğnenmesi zor olduğu için balon şişirmek için uygun değildir 25.
- Yapışkanlık 25. Daha az yapışkan sakızlar, patladıklarında yüzden daha kolay çıkarılabilir 25.
- Şeker oranı 25. Daha az şekerli sakızlar, daha güçlü bir sakız bazına sahiptir ve balon şişirmek için daha uygundur 25.
- Paket üzerindeki sembol 25. Üzerinde balon resmi olan paketler, balon şişirmek için uygun sakızları içerir 25.
Balon şişirmek için özel üretilmiş sakızlar dışında, Bubblicious veya Falım gibi sakızlar da kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: