Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfak terliğinin nasıl olması gerektiğine dair bazı özellikler şunlardır:
- Kaymaz taban 124. Islak zeminlerde kayma riskini önlemek için silikon veya kauçuk tabanlı terlikler tercih edilmelidir 14.
- Ortopedik yapı 123. Uzun süre mutfakta ayakta kalan kişiler için ortopedik özellikli terlikler, ayak sağlığını korumada önemli bir rol oynar 123.
- Nefes alabilir malzeme 13. Doğal malzemelerden üretilmiş terlikler, ayakların terlemesini önler ve hijyenik bir kullanım sunar 13.
- Kolay temizlenebilirlik 15. Mutfakta sürekli yere dökülen yiyecek ve içeceklerden kaynaklanan kirlenmelerle başa çıkabilmek için, terliklerinin temizliğini kolayca yapabilmek gerekir 15.
- Hijyen 14. Hava sirkülasyonu sağlayan kapalı ön kısmı sayesinde bakteri oluşumunu ve kötü kokuları engelleyen terlikler tercih edilmelidir 4.
Mutfak terliği satın almak için aşağıdaki siteler kullanılabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: