Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Meyve soyucu bıçak kullanımı şu adımlarla gerçekleştirilir:
- Soyacağı elinize alın ve sap kısmının size uygun olduğundan emin olun 1. Eğer soyacak elinizde rahat etmiyorsa, kullanımı zor olabilir 1.
- Meyveyi veya sebzeyi kesme tahtasının üzerine yanlamasına, uçları çalışma yüzeyine yatay olacak şekilde yerleştirin 3.
- Bıçağı meyvenin bir ucuna yakın bir yere yerleştirin ve posadan kaydırarak dümdüz aşağı doğru itin 3.
- Meyveyi ters çevirin ve işlemi diğer uçta tekrarlayın 3.
- Meyveyi, dilimlerken sabit hale getirmek için kesilmiş uçlarından birine dayayarak dikey olarak düzenleyin 3.
- Bıçağı meyvenin üst ucundan tutun ve aşağı doğru dilimleyin 3.
- İhtiyaçlarınıza göre dilimlemeye devam edin 3.
Güvenlik önlemleri olarak, soyucu bıçağın keskin olduğundan emin olun, meyveyi tutmadan önce iyice kurulayın ve her zaman sağduyulu ve güvenli bir şekilde kullanın 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: