Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kilitli poşetler, dayanıklı yapıları sayesinde genellikle çok sayıda kullanılabilir 25. Ancak, her kullanımdan sonra kontrol edilmeli ve hasarlı olanlar atılmalıdır 2.
Penn Eyaleti Gıda Bilimi Departmanında gıda güvenliği uzmanı olan Martin Bucknavage'ın belirttiğine göre, kilitli poşetler çiğ et, kümes hayvanları veya balık gibi ürünler saklandıysa yeniden kullanılmamalıdır 1. Çünkü bu tür ürünlerde bulunabilecek potansiyel patojenler, tekrar yıkama ile tamamen çıkarılamayabilir 1.
Ayrıca, içinde çürük veya küflü ürünler gibi mikrop barındırabilecek maddeler bulunan poşetler de tekrar kullanılmamalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: