• Buradasın

    HB514FBR1T hangi fırın?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A sleek stainless steel built-in oven by Siemens, placed in a modern Turkish kitchen with warm lighting, surrounded by marble countertops and a simmering pot of traditional Turkish stew nearby.
    HB514FBR1T, Siemens marka inox renkli, ankastre bir fırın modelidir 235.
    Bazı özellikleri:
    • Hacim: 66 lt 235.
    • Pişirme fonksiyonu: 7 fonksiyonlu 25.
    • Genişlik: 59,4 cm 25.
    • Derinlik: 54,8 cm 25.
    • Yükseklik: 59,5 cm 25.
    • Enerji sınıfı: A 245.
    • Kontrol paneli: Dijital 25.
    • Temizlik özelliği: Hidrolik temizlik sistemi 35.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Fırın ne demek?

    Fırın kelimesinin bazı anlamları: Mutfak eşyası: İçinde genellikle odun yanan, her yanda aynı derecede ısı oluşturarak ekmek, pasta vb. pişirmeye yarayan, tavanı tonoz biçiminde, önünde tek açıklık bulunan ocak. Dükkan: Ekmek, pasta vb.nin pişirildiği ve satıldığı dükkan. Alet: Elektrik, tüp gaz veya doğal gazla çalışan, yiyecekleri pişirmeye veya ısıtmaya yarayan alet. Sanayi aracı: Bir maddenin fiziksel veya kimyasal değişime uğratılması amacıyla içinde ısıtıldığı araç. Tarihî kullanım: Antik çağlardan beri kontrollü ısıtma gerektiren çeşitli işlerde kullanılan araç.

    Kaç çeşit fırın var?

    Fırın çeşitleri şu şekilde sınıflandırılabilir: Kullanım amacına göre: Ev tipi fırınlar: Mini fırın, midi fırın, ankastre fırın, solo fırın, mikrodalga fırın. Endüstriyel fırınlar: Yüksek ateşli fırınlar, ekmek fırınları, kazan tipi fırınlar. Pişirme tipine göre: Statik fırınlar: Sadece alt ve üst ısıtıcılarla pişirme yapar. Turbo (fanlı) fırınlar: Fan ve arka ısıtıcı ile sıcak havayı eşit dağıtır. Elektroturbo fırınlar: Hem alt-üst ısıtıcı hem de fan sistemine sahiptir, ızgara yapma özelliği vardır. Bu sınıflandırmaya ek olarak, fırınlar ayrıca set üstü fırınlar ve ocaklı fırınlar olarak da ayrılabilir.