• Buradasın

    Mehmet Nuri Ersoy ve ETS Tur aynı mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, Mehmet Nuri Ersoy ve ETS Tur aynıdır.
    ETS Tur, Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. adlı şirketin bir markasıdır 134. Mehmet Nuri Ersoy, bu şirketin tek sahibidir 34. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapmaktadır 34.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Mehmet N. Ersoy hangi şirketin sahibi?

    Mehmet Nuri Ersoy, ETS Tur, Maxx Royal, Atlasjet ve Voyage Turizm gibi şirketlerin sahibidir. Ayrıca, 2012 yılında şirketler kardeşiyle ayrılmış, Mehmet Nuri Ersoy'da ETS Tur ve Maxx Royal otelleri kalırken, Atlasjet ve Voyage Turizm Murat Ersoy'da kalmıştır.

    ETS Mehmet Ersoy'un şirketi mi?

    Evet, ETS (Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş.) Mehmet Ersoy'un şirketidir. Mehmet Nuri Ersoy ve Murat Ersoy tarafından 1991 yılında kurulan şirket, 2012 yılında yapılan bir bölünme ile Mehmet Nuri Ersoy'da kalmıştır.

    Mehmet Ersoy'un turizm şirketi hangisi?

    Mehmet Nuri Ersoy'un turizm şirketi Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş.'dir. Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. bünyesinde aşağıdaki markalar bulunmaktadır: Voyage Hotels; Odamax.com; Didimtur; Jetset; Maxx Royal Resorts; Ucuzabilet.

    ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. ne iş yapar?

    ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş., İstanbul merkezli bir seyahat acentesi ve tur operatörüdür. Başlıca faaliyetleri: Yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarda tur paketleri ve tatil köyü, şehir oteli rezervasyonları. Uçak bileti satışı. Araç kiralama. Kültür turları. Cruise turları. Ayrıca, Etsgroup çatısı altında Didimtur, Maxx Royal Resorts, Voyage Hotels, Odamax.com, Ucuzabilet.com, Etsmice gibi markaları bulunmaktadır.