Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Resfebe hazırlarken kullanılabilecek bazı ipuçları:
- Harf ve sayılar kullanılabilir 35. Örneğin, 1= bir, 2= iki 3.
- Bazı kelimeler için görseller ters çevrilebilir 23. Örneğin, "ve" hecesi için "ev" görseli ters çevrilebilir 3.
- İnsan vücudunun bölümleri kullanılabilir 3. Örneğin, "kol" hecesi için "insan kolu" görseli 3.
- Matematik sembolleri kullanılabilir 3. Örneğin, ∏= "pi" hecesi, -: eksi, +: artı 3.
- Heceler görseller bölünerek oluşturulabilir 3. Örneğin, "sanat" kelimesi için saat görseli ikiye bölünerek ortasına "n" harfi yazılabilir 3.
- Müzik ile ilgili görseller kullanılabilir 3. Örneğin, "do" hecesini oluşturmak için bir nota dizisindeki "do" notası kullanılabilir 3.
- Hecelerin renklerinden, konumlarından, duruşlarından faydalanılabilir 3. Örneğin, "okyanus" kelimesi için ok işareti ve yan yazılmış "us" hecesi kullanılabilir 3.
- Bazı görsellerden harf eksiltme ya da toplama yapılabilir 3. Örneğin, "bal" yazmak için balık görselinden eksi işareti kullanılarak "ık" hecesi çıkarılabilir 3.
- Bazı bilgisayar simgeleri kullanılabilir 3. Örneğin, @ = et, & = ve, $ = dolar 3.
- Bazı hecelerin içine farklı heceler yazılarak yeni bir kelime türetilebilir 3. Örneğin, "kon" hecesinin içine "si" heceleri eklenerek "silikon" yazılabilir 3.
Resfebe hazırlarken çocuğun yaş düzeyine uygun bütün kanallar kullanılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: