• Buradasın

    Panoda hangi Türkçe konuları var?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Panoda bulunabilecek Türkçe konuları şunlardır:
    1. Zıt Anlamlı Kelimeler 1.
    2. Eş Anlamlı Kelimeler 1.
    3. Eş Sesli Kelimeler 1.
    4. Sesli Harfler 1.
    5. Noktalama İşaretleri 1.
    6. Sözcükte Anlam (gerçek, yan, mecaz, terim anlam) 2.
    7. Cümlede Anlam (anlam ilişkileri, cümle yorumlama) 2.
    8. Paragrafta Anlam (paragrafın anlam yönü, yapı ve anlatım yönü) 2.
    9. Fiilimsiler (isim, sıfat, zarf fiilleri) 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Pano Türkçe ne demek?

    Pano kelimesi Türkçe'de altı farklı anlamda kullanılabilir: 1. Üzerine bildiri, açıklama veya tanıtma kâğıtları tutturmak için hazırlanmış levha. 2. Elektrikle çalışan araçların kontrol ve komuta düğmeleri, ekran, sinyal lambası vb. parçalarının bir arada toplandığı bölüm. 3. Ağaç duvar kaplamalarına veya tavanlara süs için konulan resim. 4. Hafif malzemeden yapılan ve iki yüzü kontrplakla kaplanan levha. 5. Önceden belirlenmiş sınırlar içerisinde işletilen maden alanı (madencilik terimi). 6. Üzerine bir tablo yapmak için hazırlanmış meşe, ıhlamur veya çam ağacından levha.

    Türkçe pano çeşitleri nelerdir?

    Türkçe pano çeşitleri şunlardır: 1. Mantar Panolar: İğne veya raptiye ile duyuru eklenebilen, mantar malzemeden yapılmış panolar. 2. Manyetik Panolar: Mıknatıslarla kağıt veya duyuruların tutturulabildiği panolar. 3. Camlı Panolar: Güvenlik amaçlı cam ile kaplı, genellikle kilitlenebilir duyuru panoları. 4. LED ve Dijital Panolar: Elektronik ekranlı, ışıklı veya kayan yazılı panolar. 5. Ahşap Panolar: Estetik ve doğal bir görünüme sahip, genellikle dekoratif amaçlı kullanılan panolar. 6. Metal Panolar: Dayanıklı ve uzun ömürlü olup genellikle dış mekanlarda tercih edilir. Ayrıca, eğitim panoları ve yönlendirme panoları gibi özel amaçlı panolar da bulunmaktadır.

    Pano ne anlatıyor?

    Pano kelimesi farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşır: 1. Sanat ve Tiyatro Terimi: Dekor veya resim yapmak için kullanılan, etrafı çerçeveli düz yüzeyler. 2. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Terimi: Üzerine bildiri, açıklama veya tanıtma kâğıtları tutturmak için hazırlanmış levha. 3. Yapı-Dekorasyon Terimi: Mimarlıkta ve dekorasyonda çevresi silmeli bir çerçeveyle sınırlanmış yüzeyler. 4. Elektrik Terimi: Elektrikle çalışan araçların kontrol ve komuta düğmeleri, ekran, sinyal lambası gibi parçalarının bir arada toplandığı bölüm. 5. Madencilik Terimi: Önceden belirlenmiş sınırlar içerisinde işletilen maden alanı.