• Buradasın

    Erzincan Valisi ile Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Röportajı

    youtube.com/watch?v=GlzBMyG6osM

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir röportaj formatında olup, Erzincan Valisi ile Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hakkında yapılan bir görüşmeyi içermektedir.
    • Röportajda Erzincan Valisi, 22. düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Erzincan'ı temsil ettiğini ve Erzincan'ın doğa sporlarının başkenti olduğunu belirtiyor. Erzincan'ın kış sporları, offroad, kano ve yamaç paraşütü gibi çeşitli doğa sporlarının aynı anda yapılabileceği nadir coğrafyalardan biri olduğu vurgulanıyor. Ayrıca 2018 Türk turizminin değerlendirilmesi yapılarak, rezervasyonların %70 daha fazla olduğu ve bu yılın "patlama yılı" olabileceği belirtiliyor.
    00:19Erzincan Valisi'nin Doğu Akdeniz Fuarı Görüşleri
    • Erzincan Valisi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın 22. kez düzenlendiğini belirtiyor.
    • Erzincan, doğa sporlarının başkenti olarak tanıtılıyor ve kış sporlarından offroad'a, kanodan yamaç paraşütüne kadar tüm doğa sporlarının aynı anda yapılabileceği nadir coğrafyalardan biri olarak vurgulanıyor.
    • Vali, çocukların karnelerini aldıktan sonra kayak yapmak üzere Erzincan'a beklediklerini ve güzel bir tatile girdiklerini ifade ediyor.
    01:102018 Türk Turizmi Değerlendirmesi
    • 2016-2017 yılları turizm açısından çok parlak geçmediği belirtiliyor.
    • 2018 yılında rezervasyonların şimdiden %70'e ulaştığı gözlemleniyor.
    • Vali, 2018'in patlama yılı olacağını umut ediyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor