• Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Selçuklu, Meram ve Karatay belediyelerinin Ramazan Bayramı için aldıkları tedbirleri ve hizmetlerini tanıtan bir bilgilendirme içeriğidir.
    • Video, belediyelerin bayram süresince nöbetçi ekipler görevlendirmesi, gıda satış yerlerinin denetlenmesi ve çeşitli parkların ziyarete açılması gibi tedbirleri detaylı şekilde anlatmaktadır. Selçuklu Belediyesi'nin Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Macera Parkı, Selçuklu Çiçek Bahçesi ve Sille Baraj Parkı'nın bayram günlerinde açık olacağı, Meram Belediyesi'nin Devri Alem Parkı ve Millet Bahçesi'nin hizmet vereceği, Karatay Belediyesi'nin ise Şehir Parkı ve Karaaslan Piknik Bahçesi'nin üç gün boyunca ücretsiz olacağı belirtilmektedir.
    00:03Selçuklu Belediyesi'nin Bayram Hazırlıkları
    • Selçuklu Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü çalışmalara bayramda da ara vermeden devam edecek.
    • Vatandaşların rahat ve huzur içerisinde bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla bayram süresince nöbetçi ekipler görev yapacak.
    • Zabıta müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi yoğun talep gören market, fırın, pastane ve pazar yerleri gibi umuma açık sıhhi müesseselere yönelik denetimlerini artırdı ve bayram süresince de çalışmalarını devam ettirecekler.
    00:42Selçuklu Belediyesi'nin Ziyaret Alanları
    • Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Macera Parkı, Ramazan Bayramı'nda şehir dışından gelecek misafirler düşünülerek bayramın ikinci ve üçüncü günü ziyarete açık olacak.
    • Hazırlıkları tamamlanan Selçuklu Çiçek Bahçesi de bayramın ikinci gününden itibaren kapılarını ziyarete açacak.
    • Sille Baraj Parkı da bayram tatilinde doğayla iç içe olmak isteyenler için bayramın ikinci gününden itibaren hizmet verecek.
    01:10Meram Belediyesi'nin Bayram Hazırlıkları
    • Meram Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin dokuz günlük tatil süresince aksatmadan yürütülmesi adına tüm tedbirleri aldı.
    • Temizlik ve zabıta ekipleri tüm kadro görev başında olacak ve acil durumlar içinde nöbetçi ekip hazır bulundurulacak.
    • Seksen binde Devri Alem Parkı 9,18, Millet Bahçesi de 9-22 saatleri arasında bayramın ilk günü hariç tüm tatil süresince hizmet verecek.
    01:45Karatay Belediyesi'nin Bayram Hazırlıkları
    • Karatay Belediyesi, Ramazan Bayramı'nın sorunsuz yaşanması için tüm hazırlıklarını tamamladı.
    • Vatandaşların bayramı dolu dolu geçirmeleri amacıyla tüm parkların açık olacağını kaydeden Başkan Hasan Kılca, Şehir Parkı ve Karaaslan Piknik Bahçesinin üç gün boyunca ücretsiz olacağını dile getirdi.
    • Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bayram boyunca görevlerinin başında olacağını hatırlatan Başkan Kılca, ekiplerin bayram süresince 24 saat hizmet vereceğini ifade etti.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor