• Buradasın

    Anunnaki ve Dünya Dışı Varlıklar Hakkında Bir Röportaj

    youtube.com/watch?v=4ILZ-C2FaAs

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, araştırmacı-yazar Hazar Tandoğan ile yapılan bir röportajdır. Röportajda Hakan Bey olarak adlandırılan bir kişi de yer almaktadır.
    • Röportaj, Anunnaki ve Arkonlar gibi dünya dışı varlıkların varlığı, tarihsel etkileri ve günümüzdeki durumları üzerine odaklanmaktadır. Konuşmacılar, bu varlıkların Mezopotamya'da Eridu bölgesinde indiğini, insan DNA'sına müdahale ettiğini ve dünyayı negatif frekanslara çekmeye çalıştığını anlatmaktadır. Ayrıca Siriuslular, Agarta, Şambala ve Atlantis gibi antik uygarlıklar hakkında da bilgiler paylaşılmaktadır.
    • Röportajda, Anunnaki'nin temsilcilerinin Firavun soyundan gelen melezler olduğu, Sirius'un temsilcilerinin Türkler olduğu iddia edilmektedir. Konuşmacılar, bu varlıkların insanların negatif duygularından beslendiğini, dünyayı yönetmek için nüfus azaltma planları yaptığını ve ormanları yok etme, suyu kirletme gibi eylemlerde bulunduğunu tartışmaktadır. Video, insanın maneviyatını güçlendirmesi ve doğaya sahip çıkması gerektiği mesajıyla devam etmektedir.
    Anunnakiler ve Zekeriya Sitchin
    • Hazar Tandoğan, araştırmacı-yazar olarak anunnakiler konusunu ele alıyor.
    • Anunnakiler, özellikle Zekeriya Sitchin'in 1976 yılında yayınladığı "On İki Gezegen" kitabıyla gündeme gelmiş ve insanların zihinlerinde soru işareti olarak belirmiştir.
    • Zekeriya Sitchin'in kitapları, Eric Van Danica'nın "Tanrıların Arabaları" kitabı ve 1958'de Amerikan TV'lerinde yayınlanan mesajlarla birlikte anunnakiler konusunu gündeme getirmiştir.
    04:41Anunnakilerin Varlığı ve Yorumları
    • Sümer tabletlerinde ve Akadça'da anunnaki olarak geçen varlıklar, tercüme ve yorumlama konusunda şüpheli olabilir.
    • Sümerologlar bu konuyu desteklemiyor ve araştırmacı yazarlar Sümerce bilmedikleri için kesin bir yorum yapamıyorlar.
    • Anunnakilerin varlığı, sunulan veriler kabul edilirse ve duvar oymaları gibi kanıtlar doğru kabul edilirse kabul edilebilir.
    06:12Anunnakilerin Rolü ve Dualite
    • Anunnakiler, iyi veya pozitif niyetler taşıyan varlıklar olarak tanımlanıyor ve insanlığa karşı ittifak oluşturmuşlar.
    • Evrende iyi ve kötü, negatif-pozitif dualite denge açısından gereklidir ve bu dualite her yerde var.
    • İnsanlar, bu dünyayı pozitif yöne çekmek için gönderilmiş varlıklar olarak görülüyor.
    09:53Anunnakilerin İnsanlara Etkisi
    • Anunnakiler dünyaya geldiğinde insanlar zaten vardı ve muhtemelen DNA'sına müdahalede bulunmuşlardır.
    • İnsanlar daha önce ruhsal açıdan daha yüksek frekansta, psişik yetenekleri açık ve teknolojiye ihtiyaç duymadan duygu ve düşünceleriyle birçok şeyi yapabiliyordu.
    • Anunnakiler insanları körleştirmiş ve antik zamanda nükleer bir savaş yaşanmış, bu savaşın ardından bazı yaşam formları toprağın altına inerek varlık göstermeye çalışmıştır.
    12:35Evrende Pozitif ve Negatif Planlar
    • Evrende negatif planın çalışmaları varsa, mutlaka karşılığında bir pozitif çalışma da vardır çünkü Allah'ın evrensel bir düzeni vardır.
    • İnsanlar psişik yönlerinin güçlü olduğu için teknolojiye ihtiyaç duymuyorlardı, çünkü teknolojiyle yapabileceklerini zaten psişik ve ruhsal anlamda yapabiliyorlardı.
    • Dünya dışı varlıkların varlığına inanmak, Allah'ın yaratma gücüne ve kudretine inanmak demektir çünkü Allah'ın yaratım gücü sonsuzdur.
    14:03Dünya Dışı Varlıklar ve Antik Uygarlıklar
    • Dünya dışı varlıkların etkisi antik kalıntılarda görülmektedir.
    • Savaş sonucu Siriusluların desteğiyle insanlar ve elf benzeri varlıklar yeraltı şehirleri inşa edip Agarta uygarlığını kurmuşlardır.
    • Şambala negatif planın bölgesidir, Agarta ise antik dönemlerde insanların yaşadığı yerdir ve savaşlar bitince insanlar Atlantis'i inşa etmişlerdir.
    15:20Atlantis ve Negatif Etkiler
    • Atlantis ve İstanbul'da teknoloji kötüye kullanıldığı için batmıştır.
    • Atlantis, Mu'dan çıkan bir koloni olup, kötü dünya dışı varlıklarla bir araya gelerek hem kendini hem Mu'yu yok etmek üzere harekete geçince hem kendini hem Mu'yu hem bütün bilgi birikimini yok etmiştir.
    • Agarta ülkesi nükleer teknoloji üzerinde çok fazla hassasiyet göstermektedir çünkü nükleer bir felaket dünyada onları da etkiler.
    17:31Anunnaki ve Evrende Etkileri
    • Anunnaki'lerin insanlar üzerindeki gizli plandaki etkilerinden antik çağlarda aleni bir şekilde görülmektedir.
    • Anunnaki'ler evrenin parazitleri gibi görülebilir, sürekli bir yerleri istila edip kendilerini beslemek için faal bir şekilde evrende salça olan varlıklardır.
    • Anunnaki'lerin dünyaya gelme sebebi klasik tarihte bildiğimiz bilgilerin çoğunun doğru olamayacağını göstermektedir.
    19:37Anunnaki'lerin Dünya Üzerindeki Etkisi
    • Yaşanan savaşlar sonunda daha üst bir irade dünyadan uzaklaşmaları gerektiğini söylemiş, hem Sirius hem de Anunnaki'ler gitmişlerdir.
    • Anunnaki'lerin melezleri hala dünyanın başında ve dünya ile ilgili sıkıntılar yaratan gruplar içerisinde bulunmaktadır.
    • Antik zamanlarda insanların bazı yeteneklerini körelttikten sonra farklı yollarla insanları etki altına alabilmek için kendi otoritelerini kurmuşlardır.
    20:39Mitolojik Tanrılar ve Anunnaki'lerin Çekilmesi
    • İnsanlar teknolojik üstünlükler nedeniyle Anunnaki'leri üstün varlıklar olarak gördükleri için Zeus, Poseidon, Anu, Enki, Enlil gibi mitolojik tanrıları tanrı olarak görmüşlerdir.
    • Siriuslar ve Arkturus'ta farklı pozitif ittifaka ait varlıklar, insanların inancına, ruhsal yapılarına, fiziksel yapılarına zarar verdikleri için kendilerini bu alandan çekmişlerdir.
    • Negatif varlıklar yasalara uymaz, aykırı olur ve ilahi kurallara uymamış gibi görünürler.
    22:44Anunnaki'lerin İnsan DNA'sına Etkisi
    • Anunnaki'lerin insan üzerinde etkisi vardır, yaradılışında olmasa bile daha sonra DNA'larının seyreltilmesinde ve manipüle edilmesinde söz konusudur.
    • Anunnaki'lerin insan DNA'sına müdahalesi sonucu insanoğlunun frekansını düşürdükleri ve insanın pislik yeteneklerini kaybettiği belirtilmektedir.
    • İnsanoglu daha önce sesiyle kayaları hareket ettirebilen, telinizden levitasyona kadar birçok yetenek sahibi olan bir varlıktı, ancak şu anda teknolojiye bağımlı varlıklar olarak haline gelmiştir.
    23:53Antik Etkiler ve İnsanlarla Mücadele
    • Antik dönemdeki aktiviteler ve otoriteler hala dünyamızda aktif olup insanları köreltmeye devam ediyor.
    • Bu otoriteye karşı savaş vermek için öncelikle maneviyatımızı güçlendirmemiz ve doğaya, ağaçlara, suya, hayvanlara, insanlara ve yaşlılara sahip çıkmamız gerekiyor.
    • İnsanoglu yalnız değil, evrenin yaratıcıdan gelen bir otoritesi var ve negatiflerin hareketleri bile bu otoritenin iradesi dahilinde oluyor.
    25:29Ruhsal Gelişim ve İyilik
    • İnsanlar üçüncü boyut frekansından beşinci boyuta yükselmeli, çünkü ruhsal olarak teknolojiye ihtiyaç yok, maneviyat, doğa, sevgi ve birbirimize saygı duymamız gerekiyor.
    • Bir gram iyilik bir milyon gram kötülüğü yok eder, yeter ki samimi olalım ve karşılıksız hareket edelim.
    • Önce insan yüreğinin sesini dinlemeli, sonra mantığımıza göre hareket etmeliyiz.
    26:43Anunnaki ve Portallar
    • Anunnaki'nin ilk indiği yer Eridu, Mezopotamya ve Babil bölgesi olup, orada bir yıldız geçidi veya portal vardı.
    • Dünyanın birçok bölgesinde ley hatları üzerinde portallar oluşturulabilir, ancak dünyaya geçit yapmak kolay değil çünkü dünya bir denetim altındadır.
    • Negatif varlıkların amacı, portalların negatif frekansta aktif olması için dünyayı negatif frekanslara çekmek ve insanları korkutarak yönetmektir.
    29:08Arkonlar ve Black Go
    • Arkonlar dünyanın evrenin isyancı grubu olarak görülüyor ve evrene ait değiller çünkü evren sevgi üzerine kurulu bir evrendir.
    • Black Go (siyah yapışkan madde) adı verilen madde, dünyanın frekansını düşürdükçe daha aktif hale geliyor ve fiziksel olarak dünyamızda görülüyor.
    • Almanya'da araştırılan bu madde, iki ayrı kapta tutulduğunda beş metre mesafe ile bile birbirleriyle birleşebiliyor.
    32:44Anunnakilerin Tarihi
    • İnsanoglu karşısında kötücül bir grup var ve antik çağda dünyada nükleer savaşlar yaşanmış.
    • O dönemde hem Anunnakiler hem de Si tarafı dünyayı terk etmek zorunda kalmış, iyicil olanlar Agartayı, kötü olanlar da Şambalayı kurmuşlar.
    • Si tarafı dünyada hala bulunmasa bile Anunnakilerin melezleri hala dünyada bulunuyor.
    33:22Sirius ve Anunnakilerin Temsilcileri
    • Sirius'un temsilcileri Türkler ve Türkiye'dir.
    • Anunnakilerin temsilcileri firavun soyundan gelen melezler ve "mavi kan soylu aileler" olarak adlandırılan karanlık tarikatlardır.
    • Bu varlıklar insanların negatif duygularından beslenen ve büyüyen, korku ve pedofili yayarak çocukların masum duygularını negatifize eden varlıklardır.
    34:47Anunnakilerin Amacı ve Stratejileri
    • Anunnakiler kendi frekanssal alanlarına dönüştürerek dünyayı yönetmeyi amaçlamaktadır.
    • Savaşın amacı dünyanın titreşimini düşürmek, ormanları yok etmek, suyu kirletmek ve hayvanları öldürerek nüfusu seyreltip dünyayı istedikleri biçimde yönetebilmektir.
    • Elon Musk'ın dünyanın çevresini uydularla kaplamak projesi de, dünyanın frekansını düşürüp negatif frekanslara getirip insanlar üzerindeki otoritelerini genişletmek ve nüfusu azaltarak hakimiyet kurabilmek için kullanılmaktadır.
    37:31Ağaçların Önemi ve Anunnakilerin Stratejileri
    • Ağaçlar negatif duyguları pozitife dönüştürerek dünyanın frekansını yüksek tutarlar.
    • Anunnakiler harp teknolojisiyle, chemtrail ile spreyleyerek melez soy insan soyunu yok etmek adına yoğun bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.
    • Anunnakilerin antik dönemlerdeki uzun kafatasları ve saçları yoktur, peruk kullanmışlardır.
    39:30Anunnakilerin Tarihi İzleri ve Günümüzdeki Durumu
    • Anunnakilerin son kaleleri İran'da, Persepolis kenti ve Behi yazıtları vardır.
    • Günümüze gelindiğinde Illuminati ve diğer karanlık oluşumlar, Anunnakileri saklayabilmek için var olan paravan örgütlerdir.
    • Anunnakiler kendi amaçlarına ulaşmak için insan topluluklarını kullanmış, farklı örgütler yaratarak insanlardan insanları kendi hizmetlerini alarak insanlığa karşı savaş açmışlardır.
    41:31Sembollerin Önemi ve Bozulması
    • Semboller Sirius'tan gelen, Türkler ve kamlara gelen iyileştirme, şifa ve ruhsal yükseliş sembolleridir.
    • Anunnakiler sembolleri almış, orasıyla burasıyla oynamış, bir şeyler eklemiş veya eksiltmiş, negatif izze etmişlerdir.
    • Oz damgası gibi semboller Türkler ve kamlara ait olmasına rağmen, Anunnakiler bunu svastika olarak önümüze koymuşlardır.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor