• Buradasın

    Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Demir İnşaat Röportajı

    youtube.com/watch?v=bI95AGOixm8

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Demir İnşaat standında yapılan bir röportajdır. Röportajda Demir İnşaat Genel Müdürü Hakan Hoca ile görüşme yapılmaktadır.
    • Röportajda fuarın ilk gününün izlenimleri, Demir İnşaat'ın yabancı satış stratejisi ve projeleri hakkında bilgiler paylaşılmaktadır. Hakan Hoca, fuarın iyi başladığını, yabancı satış oranının her projede yaklaşık %10-15 civarında olduğunu ve Ay İşığı Vadisi ile Demir Romanı adlı iki projelerini fuara getirdiklerini belirtmektedir. Ayrıca Arap dünyasının Türkiye'yi tercih etme sebepleri ve projelerin fiyat aralıkları hakkında bilgiler verilmektedir.
    Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Demir İnşaat
    • Demir İnşaat genel müdürü Hakan Hoca, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda standında bulunuyor.
    • Fuarın ilk günü yoğun bir katılımla gerçekleşiyor ve Demir İnşaat, geçen seneki fuardan daha iyi bir izlenim alıyor.
    • Demir İnşaat, fuarlara katılarak yabancı satışına önem veriyor ve bu alanda çalışmalarını sınırlı tutuyor.
    00:48Yabancı Satış Stratejisi
    • Demir İnşaat, her projede yaklaşık yüzde on-onbeş civarında yabancı satış oranını sınırlı tutuyor.
    • Fuarlarda bulunmanın yabancı müşterilerle güven kurmak için önemli olduğunu vurguluyor.
    • Arap dünyasındaki fuarlara katılmaya çalışarak müşterilerin ulaşılabilir olmalarını sağlıyor.
    01:23Fuar Projeleri
    • Bu fuara "Ay İşığı Vadisi" ve "Demir Romanı" adlı iki proje getirilmiş.
    • Şu anda iki proje satışta ve şimdilik iyi gidiyor.
    01:50Yabancı Satış Zorlukları ve Stratejileri
    • Yabancı satışta en önemli zorluk, müşteriye güven vermek ve şirketin geçmişini anlatabilmek.
    • Güven verildiğinde müşteriler daireyi akrabalarına, eşlerine ve dostlarına öneriyor.
    • Türkiye'nin Arap dünyası için tercih edilmesinin sebebi, örf ve adetlerine yakın olması ve sıcak insanlarla dolu olması.
    03:24Proje Detayları
    • "Demir Romanı" projesi otuzbeş dönem oturduğunu ve yaklaşık yüzde elli'si civarında satışa ulaştığını belirtiyor.
    • "Ay İşığı Vadisi" projesi Beylik Esenlik bölgesinde iskanı alınmış bir projedir.
    • Projelerin fiyatları konumuna göre değişiyor ve iki bin dolardan başlayıp yukarı kadar çıkıyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor