• Buradasın

    Bir Oyuncunun Takı Tasarımı ve Kişisel Hayatı Hakkında Röportaj

    youtube.com/watch?v=MXwssM5_O4E

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir oyuncu ile yapılan röportajı içermektedir. Röportajda oyuncu, kendi takı tasarımı işini ve kişisel hayatını anlatmaktadır.
    • Röportajda oyuncu, küçük yaşta anneannesinin limonata satması gibi çocukluk anılarından bahsederek, kendi takı tasarımı işine nasıl başladığını anlatmaktadır. Ayrıca, İstanbul dışında geçirdiği zaman, Safranbolu'da çektiği film ve Foça'daki deneyimleri hakkında bilgiler vermektedir. Röportajın sonunda, 47 yaşında olmasına rağmen genç görünmesinin sırrı olarak genetik ve sağlıklı yaşam tarzını belirtmektedir.
    00:10Takı Tasarımı ve İş Hayatı
    • Konuşmacı, küçükken anneannesinin yazlıkta limonata yaptığını ve sandıkların ortasına koyup mahalleliye satardığını anlatıyor.
    • Kendi tasarımı kolyeyi birinin üzerinde gördüğünde fotoğraf çektirmek istediğini, kendi yarattığınız bir şeyi beğenilmesi çok güzel bir duygu olduğunu belirtiyor.
    • Oyunculukla farklı olsa da çok mutlu olduğu ve sevdiği bir iş olduğunu ifade ediyor.
    00:43Takı Tasarımına Başlangıç
    • Konuşmacı çok fazla takı takan biri olmadığını ancak yapmayı çok sevdiğini, kendine takı yaptığını söylüyor.
    • Etrafından yönlendirmelerle "niye bu işi iş olarak yapmıyorsun" diye sorulduğunda, etkinlikler ve yönlendirmelerle bu işin içinde olduğunu belirtiyor.
    • Her oyuncunun Türkiye'de bir alternatif işi olması gerektiğini, sadece sevmeden değil mecbur olduğu için işleri yapmamak açısından yedek bir şey olması gerektiğini vurguluyor.
    01:27Ürün Satış Kanalları
    • Ürünlerin Instagram üzerinden satıldığını ve web sitesi yapılıyor olduğunu belirtiyor.
    • İstanbul'da Akmerkez'de Mutlu Mikrop mağazalarında, Nişantaşı'nda, Karaköy'de mağazalarda satıldığını söylüyor.
    • Yazın Bodrum, Malaçatı ve Selimiye gibi yazlık lokasyonlarda da satıldığını ifade ediyor.
    01:51Kişisel Hayat ve İşler
    • Bu senenin yarısını İstanbul dışında geçirdiğini, bir ay Safranbolu'da sinema filmi çektiğini ve festival filmi olacağını belirtiyor.
    • Bir ay evinde kalıp sonra Foça'ya gittiğini, beş ay orada kaldığını anlatıyor.
    • Evini, evdeki yemek kokusunu ve temizlik yapmayı özlediğini, biriken işleri ve Karma'nın yeni sezon görüşmelerinin hazırlığı olduğunu söylüyor.
    02:43Festival Filmi Deneyimi
    • Festival filminde hiç kimsenin görmediği, hatta kendisinin bile görmediği kadar kötü bakımsız bir karakterde olduğunu belirtiyor.
    • Safranbolu'nun şubat-mart aylarında çok soğuk olduğunu, özellikle dereleri ve şelalelerinin soğuk olduğunu anlatıyor.
    • Bir ay Safranbolu'da kalmak çok güzel bir tecrübe olduğunu, gittiği yerde dostlar edindiğini ve hala lokum yolladıklarını söylüyor.
    03:39Yaş ve Güzellik
    • 47 yaşında olmasına rağmen genç göründüğünü, formülü olmadığını ancak kendine dikkat ettiğini belirtiyor.
    • Kendiyle bozmuş delilerden olmadığını, genetik olduğunu ve her yaşın güzelliği olduğunu söylüyor.
    • Sağlıklı olmak, huzurlu olmak ve o yaşın getirdiği gereklilikleri yerine getirebiliyor olmak yeterli olduğunu ifade ediyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor