Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, üç büyük Türk futbol kulübü başkanı (Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray) tarafından yapılan canlı yayında Pamir bebek için yapılan yardım kampanyasını göstermektedir.
- Videoda, üç aylıkken SMA teşhisi konan ve 22 aylık olan Pamir bebek için yurt dışında bulunan gen tedavisi için iki milyon dolar gerektiği anlatılmaktadır. Kulüp başkanları, Pamir'in hayatını kurtarmak için bir araya gelmiş ve yardım çağrısı yapmışlardır. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Pamir'i sağlığına kavuşturup beş-altı yaşına geldiğinde Beşiktaş maçını seyretmek istediğini belirtmiştir.
- Pamir Bebeğin Sağlık Durumu
- Pamir bebeğe henüz üç aylıkken SMA teşhisi kondu.
- Ailesi yurt dışında gen tedavisi buldu ancak bu tedavi için iki yaşın altında olması gerekiyor.
- Pamir şu an yirmiiki aylık olduğu için hayata tutunması için iki ayı var ve tedavi için iki milyon dolar gerekiyor.
- 00:18Üç Büyüklerin Yardımı
- Pamir bebek yaşasın diye Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulübü başkanları bir araya geldi.
- Renkler ortadan kalktı ve herkes tek yürek olup Pamir için yardım etti.
- Pamir'i sağlığına kavuşturup beş-altı yaşına geldiği zaman bir Beşiktaş maçını seyretmek için üç büyük kulüp başkanı el ele verdi.
- 00:49Yardım Çağrısı
- Son olarak Pamir için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulübü başkanları el ele verdi.
- Üç başkan canlı yayında Pamir bebek için yardım çağrısı yaptı.
- Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Pamir bebek'te Beşiktaş formasını giyeceğini ve Beşiktaş maçını izleyeceğini söyledi.