• Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir kişinin tatlı telefon kılıfları ve çeşitli eşyalar yapımını gösterdiği bir eğitim içeriğidir. Videoda anlatıcı ve arkadaşı Cansu yer almaktadır.
    • Video, tatlı telefon kılıflarının yapımını adım adım göstermektedir. İlk olarak şeker hamuru ile telefon kılıfı yapımı, ardından MN paketi benzeri şeker dolu kılıf, Nutella go paketi ile atıştırmalık kılıfı, donutlu kulaklıklar, marshmallow'larla süslenmiş kılıf, gofret Kindle kılıfı ve tofitalarla süslenmiş dudaklı telefon kılıfı gibi çeşitli tatlı eşyalar gösterilmektedir. Her bir yapım için gerekli malzemeler ve uygulama adımları detaylı olarak anlatılmaktadır.
    00:08Şeker Hamuru Telefon Kılıfı
    • Cansu telefon kılıfını yiyor ve bu yenilebilir telefon kılıfları videosunun izlenmesinden kaynaklanıyor.
    • Telefon streç filmle sarılıp, pudra şekeri serpilmiş mat üzerine şeker hamuru inceltilerek telefonun üzerine seriliyor.
    • Hamur bastırılıp, köşeler belirleniyor, fazlalıklar kesiliyor ve kenarları içe katlanarak sertleşmesi için birkaç saat bekletiliyor.
    02:08MN Paketi Telefon Kılıfı
    • ıslak mendilin yapışkanı kesilip, şekerler çıkarılıp boş paketin üzerine telefon kılıfı konuluyor.
    • Kamera için delik açılıp, silikonla iki taraf yapıştırılıp, temiz ıslak mendil yapışkanıyla paket telefon kılıfına yapıştırılıyor.
    • Cansu hem MN paketi ile konuşuyor hem de içinden şekerler çıkarıyor.
    03:12Nutella Go Paketi Telefon Kılıfı
    • Nutella go paketi açılıp, telefon kılıfının üzerinde grisinilerin ölçüsü alınıyor ve lastik yapıştırılıyor.
    • Küçük bir sim kutusu kahverengiye boyanıp, kapağı beyaza boyanıp Nutella'yı kutuya koyup etiket yapıştırılıyor.
    • Kapağı sıkıca kapatıp silikonla kılıfa yapıştırıp, grisinileri lastiklerin arasına geçirerek sürpriz kılıf telefona geçiriliyor.
    04:38Donat Kulaklıklar
    • Donat büyüklüğünde kapaklar mukavvanın üzerine çizilip, modelleme bıçağı ile kesiliyor ve yenilebilir yapıştırıcı ile kaplanıyor.
    • Şeker hamuru açılıp, tacın ölçüsüne göre kesiliyor ve yenilebilir yapıştırıcı ile kaplanıyor.
    • Donatlı mukavvalar tacın iki ucuna silikonla yapıştırılıp, iç kısmına köpük lastik daireler kesiliyor ve yapıştırılıyor.
    06:10Marshmallow Telefon Kılıfı
    • Silikon telefon kılıfına küçük marshmallow'lar yenilebilir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor.
    • Yapıştırmak için jelatin ve su da kullanılabilir.
    • Tatlı seven herkes bu kılıfı sever ve telefonunuzdan bir marshmallow çıkarıp tadına bakabilirsiniz.
    06:50Gofret Kindle Kılıfı
    • Kindle veya elektronik kitap bir gofretin üzerine konulup, etrafında bir santim pay bırakıp kesiliyor.
    • Gofret dantelli pasta kaplama şekerine yenilebilir yapıştırıcıyla yapıştırılıp, kapakla orta kısmı arasında yarım santim boşluk bırakılıyor.
    • Kapağı süslemek için yenilebilir boncuklar yapıştırılıp, çiğneme şekerinden kesilen şeritler kapağın iç yüzeyindeki köşelere yerleştiriliyor.
    08:38Dudaklı Şeker Telefon Kılıfı
    • Tofite şekerleri mikrodalgaya konularak yumuşatılıp birbirine yapıştırılıp yayılıyor.
    • Pudra şekeri eklenerek tofitalar masaya yapışmaması sağlanıyor ve telefon kabını üzerine konulup fazlalıklar kesiliyor.
    • Jelatine su eklenerek dudak şeklinde şekerlerle kılıfa yapıştırılıyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor